Wijnrek op maat

Voor een wijnrek op maat moet u bij STAAAL zijn. Bij STAAAL zijn wij ook gek op wijn en begrijpen daarom als geen ander wat voor toegevoegde waarde een op maat gemaakt wijnrek kan hebben. Wij helpen u graag uw droomwijnrek te realiseren. Kies een van onze design wijnrekken en laat deze op maat maken, of stuur uw eigen idee of ontwerp naar maatwerk@staaal.nl.

Wat voor soort wijnrek kunt u op maat laten maken?

Het snelst en eenvoudigst is als u een design wijnrek uit onze collectie kiest en aangeeft hoe breed en hoog hij moet worden, maar u kunt uiteraard ook alleen aangeven hoeveel flessen er in moeten passen, dan gaan wij voor u aan de slag.

Heeft u een heel eigen idee voor een op maat gemaakt wijnrek, dan kunt u dat ook insturen. Wij helpen u graag uw droom idee uit te werken in een haalbaar en goed design. Dit kan een wijnrek met bamboe zijn dat lijkt op onderstaande, maar wij kunnen heel goed heel metalen of rvs wijnrek voor u op maat maken.

Design wijnrek op maatDesign wijnrek wandmodel op maat

Waar kunt u een op maat gemaakt wijnrek voor gebruiken?

Onze sta-modellen kunnen goed in een woonkamer of horecagelegenheid staan. Ze zijn eigenlijk te mooi om in een kelder neer te zetten, maar wilt u de ruimte van uw kelder optimaal benutten, dan kunnen wij ook een eenvoudig (en goedkoper) op maat gemaakt metalen wijnrek voor u ontwerpen en produceren.

De design wijnrekken zoals op deze site te zien zijn kunnen ook heel goed gebruikt worden om een rare nis in uw kamer te vullen.

Metalen wijnrek

Voor wie maken wij wijnrekken op maat?

Of uw wijnvoorraad nou iets uit de hand is gelopen of dat u als professional op zoek bent naar een wijnrek op maat voor uw horecagelegenheid, in beide gevallen kunnen wij u prima van dienst zijn.

Meer meubels die u bij STAAAL op maat kunt laten maken: