Tafels op maat

Bij STAAAL kunt u uw tafel op maat laten maken. Alle tafels van STAAAL worden met de hand in Nederland gemaakt. Het is voor ons dus relatief eenvoudig om het meubel aan uw wensen aan te passen. U kunt zelf een tafel ontwerpen en door ons precies naar uw wensen laten maken, maar u kunt ook uit een van de ontwerpen van STAAAL kiezen en de juiste maten aan ons doorgeven.

STAAAL heeft een passie voor design en vakmanschap. Wij vinden het dan ook erg leuk om met onze klanten mee te denken, waardoor uiteindelijk een unieke handgemaakte design tafel bij u thuis staat. Neem contact met ons op via maatwerk@staaal.nl en laat uw design tafel op maat door ons maken.

Soorten op maat gemaakte tafels

De frames van onze tafels zijn altijd van metaal. Dat wil zeggen dat ze van ijzer zijn of van RVS (roest vast staal). Standaard zijn onze bladen van glas of van modern en duurzaam bamboe, maar wij begrijpen dat u misschien uw eigen ideeën heeft dus in principe is ieder soort tafelblad mogelijk.

Eigenlijk kunnen wij ook alle soorten tafels voor u maken lees bij voorbeeld meer over onze:

Maar wij kunnen ook een metalen of RVS frame voor uw keuken voor u op maat maken waar u dan zelf een blad op legt. Dit geeft ook een geweldig resultaat.

Snel uw tafel op maat gemaakt!

De meeste tijd gaat vaak zitten in het goed krijgen van het ontwerp van de op maat gemaakte tafel. Bestelt u dus een door STAAAL ontworpen tafel en laat u alleen de maten aanpassen, dan kunnen wij binnen twee á drie weken uw op maat gemaakte tafel leveren. Dient u uw eigen ontwerp in, dan is het afhankelijk van de snelheid waarmee we het ontwerp helemaal goed krijgen en of we geen bijzondere materialen moeten bestellen, maar een levertijd van een week of vijf kunt u wel aanhouden. Neem dus nu contact met ons op, om over vijf weken uw zelf ontworpen op maat gemaakte tafel in huis te hebben!

Over STAAAL

Zoals hierboven al aangegeven worden alle meubels van STAAAL met de hand in Nederland gemaakt. Wij zijn een jong designmerk dat het erg leuk vindt dat klanten met ons meedenken en merken ook hoe leuk het kan zijn om een eigen ontwerp tot uitvoer te kunnen laten brengen. Het ontwerpen van een op maat gemaakte tafel kan soms lastig zijn, maar wij hebben veel ervaring in het helpen van onze klanten waardoor ze uiteindelijk een uniek meubel in huis krijgen, dat nergens anders te koop is.

Mail uw idee of ontwerp naar maatwerk@staaal.nl om uw droom tafel op maat te laten maken.

Meer meubels die u bij STAAAL op maat kunt laten maken: