Salontafel op maat

Bij STAAAL kunt een salontafel op maat laten maken. STAAAL is een jong design merk dat alleen maar handgemaakte design meubels maakt en verkoopt. U kunt een van onze designs op maat laten maken, of zelf een salontafel ontwerpen en laten maken. Weet u niet precies hoe u het moet ontwerpen? Geen probleem! De professionals van STAAAL helpen u graag.

Hoe kunt u uw op maat gemaakte salontafel laten maken?

Stuur vrijblijvend het ontwerp of een idee naar maatwerk@staaal.nl. Wij bekijken of wij uw idee begrijpen en mocht dit nodig zijn werken wij het ontwerp van de salontafel vrijblijvend voor u uit. Bent u helemaal teveden met het resultaat, dan gaan wij de salontafel voor u maken. Zo simpel is het! Ter inspiratie en om uw idee helemaal goed te laten overkomen kunt u ook foto’s of ander materiaal opsturen. Dit versnelt het proces.

Stuur nu uw idee naar maatwerk@staaal.nl en laat uw droom salontafel werkelijkheid worden!

Ontwerp uitkiezen en op maat laten maken

Heeft u zelf niet zoveel inspiratie, maar wel behoefte aan een salontafel van een bepaalde afmeting? Kies dan een van de top-ontwerpen van STAAAL en pas de maten aan naar uw behoefte.

 

Bekijk hier alle design salontafels van STAAAL en neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

………….

Materialen van uw op maat gemaakte salontafel

STAAAL maakt de frames van haar salontafels alleen van metaal. Dat wil zeggen staal of RVS (roest vast staal). De stalen salontafels worden allemaal hoogwaardig gepoedercoated. Dat is een industieel proces waarbij de lak op het metaal wordt gebakken, waardoor een bijzonder stakke en stootvaste laklaag ontstaat die jaren meegaat.

Standaard zijn onze tafelbladen zijn van glas of duurzaam en hyper modern bamboe, maar wij begrijpen dat u misschien uw eigen wensen heeft. In principe kunnen we nagenoeg alles leveren en  maken.

Bekijk hier de salontafels van STAAAL:

Design salontafels glas

Design salontafel hout

Neem contact met ons op om uw salontafel op maat te laten maken.

Meer meubels die u bij STAAAL op maat kunt laten maken.

Bijzettafel op maat

Tafels op maat

Eettafel op maat

Keukens op maat

Wijnrek op maat

Wandmeubel op maat

Meubels op maat