Bijzettafel op maat

Het maken van metalen design bijzettafels is een specialiteit van STAAAL. Op deze pagina tonen wij enkele van onze eigen ontwerpen. U kunt er voor kiezen om één van onze bijzettafels op maat te laten maken of om uw eign ontwerp of idee in te sturen dat wij op voor u op maat kunnen maken.

Omdat alle metalen design bijzettafels van STAAAL met de hand worden gemaakt, kost het meestal niets extra’s om een bestaand ontwerp iets hoger of lager te maken.

Hoe kunt u uw bijzettafel op maat laten maken?

  • Kies een bijzettafel van STAAAL en geef ons de maten door waarin u de tafel wil laten maken of;
  • Stuur uw eigen ontwerp of idee voor een op maat gemaakte bijzettafel naar maatwerk@staaal.nl
  • Wij stellen (mits nodig) nog een paar gerichte vragen, bijvoorbeeld over welke materialen we moeten gebruiken
  • Mits nodig werken wij vrijblijvend uw idee uit in een tekening

Dus laat nu uw droom bijzettafel op maat maken door STAAAL. Neem contact met ons op via maatwerk@staaal.nl of via ons contactformulier.

. …………..

Wat ook helpt om uw design bijzettafel zo snel mogelijk op maat te laten maken:

–  Stuur zoveel mogelijk mogelijk materiaal mee. Denk bijvoorbeeld aan een tekening, foto’s van voorbeeld meubels of van de situatie waarvoor de bijzettafel op maat gemaakt moet worden.

Boven ziet u twee design bijzettafels met bamboe blad die u op maat kunt laten maken. Onder tonen we twee bijzettafels met glazen blad. Klik op de foto’s om naar het meubel te gaan en neem contact met ons op om uw wensen voor een op maat gemaakte bijzettafel te bespreken.

………

Waarom een design bijzettafel op maat laten maken bij STAAAL?

STAAAL maakt alleen maar handgemaakte design meubels van metaal. Wij zien dat er behoefte is aan meubels die mooier en beter zijn gemaakt dan u normaal in de Nederlandse meubelwinkels zult vinden. Doordat wij onze meubels via een webwinkel verkopen kunnen wij de meubels voor een betaalbare prijs aanbieden, ook de op maat gemaakte bijzettafels. Wij vinden het juist leuk als klanten met ons meedenken en wij kunnen helpen een mooi op maat gemaakt meubel te maken. Dit geeft ons inspiratie en de mogelijkheid om met nieuwe technieken te experimenteren. Neem nu contact met ons op om uw droom bijzettafel op maat te laten maken.

Meer meubels die u bij STAAAL op maat kunt laten maken: