Zelf meubel ontwerpen en op maat laten maken

Wilt u zelf een eigen meubel ontwerpen en op maat laten maken door STAAAL? Dat is vanaf nu mogelijk. Doe een voorstel voor een meubel en wij zullen beoordelen of wij het kunnen maken. STAAAL is een jong flexibel bedrijf. Daarom vinden wij het super leuk als onze klanten met ons mee willen denken. De ontwerpers van STAAAL staan u uiteraard deskundig bij om uw idee uit te werken tot een haalbaar model. Het model wordt voor u gemaakt en kan zelfs in de collectie van STAAAL worden opgenomen. Stuur dus nu uw ontwerp naar maatwerk@staaal.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.

Het spreekt voor zich dat het meubel bij de stijl van STAAAL moet passen om ons merk te mogen dragen. Voor de rest stellen wij geen voorwaarden en nodigen wij u van harte uit om uw eigen meubel te ontwerpen dat precies aan uw wensen voldoet.

Onderaan deze pagina vindt u een checklist die u kan helpen de juiste gegevens aan te leveren, waardoor wij u nog beter kunnen helpen.

Neem contact op om zelf uw design meubel te ontwerpen.

Wie heeft er niet een hoek in zijn huis waar hij eigenlijk niets mee kan? Hier zou u een op maat gemaakte boekenplanken voor kunnen ontwerpen of een kastje dat hier precies in past. Of heeft u een lang gekoesterde wens voor de perfecte tafel die u maar niet kunt vinden? Twijfel dan niet langer en ontwerp samen met STAAAL uw eigen design meubel.

Welke meubels kunt u allemaal ontwerpen en op maat laten maken?

Uw fantasie vormt vaak de enige beperking. U heeft al vele voorbeelden op deze site kunnen bekijken, maar alles is mogelijk. Denk aan:

 • Een zelf ontworpen eettafel op maat.
 • Een salontafel op maat die u zelf ontwerpt
 • Een prachtige stoel waar u al jaren van droomt om te laten maken
 • Een boekenplank die precies in een nis past op maat laten maken
 • Een wandmeubel op maat op maat laten maken zodat precies uw nieuwe televisie erop past
 • Een zelf ontworpen lamp laten maken
 • Een wijnrek op maat laten maken

Zoals hier boven al vermeld kunt u eigenlijk ieder meubelstuk laten maken dus wacht niet langer en neem contact met ons op.


 

Checklist: hoe ziet uw zelf ontworpen meubel er uit?

Loop onderstaande checklist af, en stuur uw antwoorden op naar STAAAL Design. Hierdoor geeft u direct de basisgegevens mee die ons helpen om sneller uw droommeubel te realiseren.

 1. Heeft u een schets of tekening? Ook al bent u niet de nieuwe Rem Koolhaas, stuur hem vooral naar ons op via maatwerk@staaal.nl.
 2. Geef de hoogte, breedte en lengte van het meubel mee. Weet u niet wat de gangbare maat is voor bijvoorbeeld een salontafel? Geen probleem, STAAAL  adviseert u hier graag in.
 3. Een tafelblad van een salontafel is gemiddeld rond de 120 centimeter lang en 60 centimeter breed. Voor een eetkamertafel houden wij geen standaard maten aan. U mag uiteraard ook afwijkende maten aangeven.
 4. Wij gebruiken o.a. staal en RVS (roest vast staal) als basis voor onze meubels. Trendy bamboe, eikenhout en glas voor onze tafelbladen. Ook hiervoor geldt dat u uiteraard ook een ander materiaal mag kiezen.
 5. Lees hier meer over onze het trendy en duurzame bamboe dat STAAAL gebruikt.
 6. Geef een omschrijving waar u het meubel voor wilt gebruiken. Dit helpt ons om van uw idee een werkbaar ontwerp te maken.

Neem nu contact met ons op om uw zelf ontworpen meubel op maat te laten maken.

Meer meubels op maat die u bij STAAAL kunt laten maken:

Zelf een meubel ontwerpen en op maat laten maken? Het kan vanaf nu bij STAAAL design!