Over STAAAL

Het ambachtelijke STAAAL is gestart vanuit een passie voor metaalbewerking en design. De (meubel) winkels liggen vol met spullen die zonder ambacht zijn gemaakt.

STAAAL wil niet in deze trend meegaan, maar is er juist voor mensen die ambacht en design wél herkennen en waarderen. Die begrijpen dat een uniek en duurzaam met de hand gemaakt meubel meer gevoel en plezier geeft en daarom een goede investering is.

Bij de keuze van een meubel is gevoel heel belangrijk. Dit is niet altijd uit een foto te halen. Ik sta u dan ook graag te woord om u meer over onze producten te vertellen. Neem contact met ons op via het contactformulier.

 

100% Nederlands design

STAAAL is een 100% Nederlands bedrijf. Alle design producten van STAAAL worden 100% handmatig gefabriceerd door de beste vakmensen. Lees hier meer over hoe de design meubels van STAAAL gemaakt worden.

Retail

STAAAL verkoopt haar meeste spullen via internet. Maar heeft u een winkel en wilt u meer informatie over onze producten en eventuele wholesale afspraken, neem dan contact met ons op.

_______________________________________________________________________

Even voorstellen

Hallo, mijn naam is Dimitri Baldé.
Ik ben in 1976 geboren in Mijdrecht.

Als kind was ik al bezig met het creëren van dingen zowel aan tafel als in de schuur.
Ook vandaag de dag is mijn passie om mooie dingen te maken op ambachtelijke wijze. Mijn liefde voor design en vakmanschap zijn terug te vinden in mijn werk.

Door ervaring in verschillende vakgebieden ben ik bekend met verschillende materialen en hun eigenschappen, welke ik dan ook graag combineer.

In 2004 besloot ik om voor mezelf te beginnen omdat ik meer uitdaging zocht.
Na een aantal jaar kwam ik een oud collega tegen uit de metaal.
Mijn oud collega wilde graag een webshop opzetten met metalen design meubels.
Hij vroeg of ik hier aan mee wilde werken, ik was meteen enthousiast en zo hebben wij STAAAL tot leven gewekt.

Later heb ik STAAAL volledig overgenomen omdat mijn oud collega zich meer wilde richten op andere werkzaamheden.

Bedrijfsgegevens

STAAAL is een handelsnaam van Diem Metalstyling. Diem Metalstyling was lid van de Koninklijke Metaalunie en NGK Erkende Smederij. Alle meubels worden met de hand gemaakt in onze werkplaats in Aalsmeer.

Adres:
Hornweg 77
1432 GD Aalsmeer
info@staaal.nl

Graag eerst even contact met ons opnemen als u langs wilt komen klik hier voor het contactformulier.

Overige gegevens:
KVK: 30197484