Garantie

STAAAL is 100% handgemaakt Nederlands design. Bij ieder product boven de €250,- krijgt u dan ook een certificaat en dat is tevens uw garantie bewijs. De garantie geld alleen voor de metalen onderdelen. Indien de coating of het blad in de loop der jaren beschadigd raakt, dan kunt u dit tegen gereduceerd tarief via STAAAL laten repareren of nieuwe onderdelen bijbestellen (indien deze nog in de handel zijn). Koopt u een product van STAAAL, dan heeft u voor leven lang een uniek stuk design in huis.


 

Recht op retour

Omdat alle producten speciaal voor u worden gemaakt kunnen ze in principe niet worden geretourneerd.

Mocht het product beschadigd zijn of afwijken van wat u heeft besteld dan kan dit in overleg wel worden geretourneerd.


 

Levering

De levering zal ongeveer 4 weken in beslag nemen. Bij de bestelling zullen wij een indicatie geven hoe lang het duurt voordat uw product gemaakt is. Producten kunnen gratis bij ons atelier in Aalsmeer worden opgehaald. Bezorgkosten zijn afhankelijk van de afstand vanuit Aalsmeer en de aard van het product. Wij kunnen u een indicatie van de vervoerskosten geven nadat u contact met ons hebt opgenomen.

De design meubels van STAAAL zijn vaak zwaar. Wij bieden levering tegen gereduceerd tarief, maar u kunt de producten ook ophalen in ons atellier. Voor de levering op een door u gewenst adres zal (telefonisch) contact met u worden opgenomen. Aangezien de producten van STAAAL niet door uw brievenbus passen is, is het verplicht de producten zelf aan te nemen. Levering  op zaterdag is bespreekbaar.

Producten die met een pakketdienst kunnen worden geleverd worden niet door ons zelf afgeleverd.