Veelgestelde vragen:

Wat zijn de bezorgkosten?

Bezorgkosten worden bepaald aan de hand het product en soms van de locatie waar de producten bezorgt worden. Wanneer de producten te groot zijn voor een pakketdienst of het wordt door ons op locatie gemonteerd dan wordt hiervoor telefonisch een afspraak gemaakt en worden de producten op een tijd dat het u uitkomt bij u aan de deur gebracht.

Bezorgkosten gelden voor Nederland met uitzondering van eilanden. De producten kunnen ook gratis worden opgehaald bij ons atelier in Aalsmeer.

 

Wanneer wordt mijn product geleverd?

Reken op een levertijd aan van ongeveer vier weken. Alle producten worden met de hand gemaakt nadat zij zijn besteld. Voordat het product geleverd wordt zal telefonisch contact met u worden opgenomen om de aflevering met u te bespreken mits het product met een pakketdienst bezorgd kan worden. Lees hier meer over de levering.

Krijg ik garantie op mijn meubels?

Ja, u krijgt garantie op de metalen onderdelen die door ons zijn vervaardigd omdat wij er van overtuigd zijn dat onze producten vele decenia mee kunnen gaan. Besteld u een product van 250 euro of meer dan krijgt u een persoonsgebonden certificaat wat tevens uw garantie bewijs is voor 20 jaar!

 

Hoe kan ik bij STAAAL betalen?

Vanaf heden kunt u bij STAAAL met Ideal betalen. Wanneer wij een bericht krijgen van een succesvolle betaling gaan wij met uw bestelling aan de slag. Voor maatwerk krijgt u een factuur welke u vooraf kunt betalen.

 

Doet STAAAL aan corporate responsibility?

Duurzaamheid zit bij STAAAL in de genen. Als de keuze gemaakt kan worden tussen duurzaam of goedkoop, dan gaan wij voor duurzaam. Bij de productie van staal komt helaas veel CO2 vrij. Hier kunnen wij weinig aan doen, toch kijken wij altijd of we in het productieproces aanpassingen kunnen doen. Maar bijvoorbeeld bij de keuze van de tafelbladen is heel bewust voor duurzaam bamboe gekozen in plaats van hout. Bamboe ziet er niet alleen geweldig uit en is erg exclusief, er hoeven ook geen bossen voor te worden gekapt. Daarnaast wordt de productie van de designmeubels 100% in Nederland gedaan waardoor de producten geen lange reizen hoeven te maken.